CATEGORIE

ColorVision Paarse autolamp H7, 12 V, 55W

ColorVision Paarse autolamp H7, 12 V, 55W
ColorVision Paarse autolamp H7, 12 V, 55W ColorVision Paarse autolamp H7, 12 V, 55W ColorVision Paarse autolamp H7, 12 V, 55W ColorVision Paarse autolamp H7, 12 V, 55W ColorVision Paarse autolamp H7, 12 V, 55W
Model: 12972CVPPS2
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: €44,99
Excl. BTW: €37,18
Aantal:     - of toevoegen aan -   Verlanglijst
Product vergelijk

 

Kenmerken

Verkrijgbaar in de populairste typen autolampen: H4 en H7

Om te ontdekken welke Philips ColorVision-lamp bij uw auto past, gaat u naar www.philips.com/automotive

Verkrijgbaar in H4 en H7
Kleur uw lampen

Kleur uw lampen in blauw, groen, geel of paars

Philips ColorVision geeft een persoonlijk tintje aan uw autoverlichting. Kies uit blauw, groen, geel of paars en pas uw rijbeleving aan.

Gekleurde autoverlichting die wettelijk is goedgekeurd

ColorVision-lampen voldoen aan alle ECE-voorschriften en worden geleverd met een certificaat om te bewijzen dat ze wettelijk zijn goedgekeurd voor de weg. Houd dit certificaat altijd bij u in de auto.

Wettelijk goedgekeurde gekleurde autolampen
Reageer sneller met meer licht

Reageer sneller met meer licht

Het is aangetoond dat beter zicht u helpt sneller te reageren tijdens het rijden. Met 60% meer licht vergroot ColorVision uw zicht met 25 meter vergeleken met standaardlampen. Anticipeer gemakkelijker op hindernissen die u kunt tegenkomen.

Een nieuwe coatingtechnologie voegt een kleurrijk tintje toe aan uw autoverlichting

Dankzij een speciale coating op de lampen voegt Philips ColorVision een kleurtint toe aan haar verlichting die in overeenstemming met de Europese voorschriften is. Zo kunt u uw rijbeleving aanpassen terwijl u nog steeds veilig wit licht projecteert.

Een nieuwe coatingtechnologie
Ontwikkeld voor reflector-optieken

Ontwikkeld voor reflector-optieken ten behoeve van kleuraanpassing

Philips ColorVision creëert kleureffecten door weerspiegeling van het licht in de reflector-optiek. Schakel uw koplampen in en geef wat kleur aan uw verlichting.

Verlicht de weg met 60% meer wit licht

Dankzij deze technologie geeft Philips ColorVision 60% meer wit licht op de weg dan andere standaardlampen. Zo ziet u de weg voor u duidelijker, terwijl een beetje kleur wordt toegevoegd.

60% meer wit licht
Aanbevolen door autofabrikanten

Philips wordt aanbevolen door alle grote autofabrikanten

Philips loopt al 100 jaar actief voorop in autoverlichtingsbranche, met technologische innovaties die nu standaard worden gebruikt in moderne auto's. Tegenwoordig is in Europa een op de twee auto's en wereldwijd een op de drie auto's voorzien van Philips-verlichting.

Autolampen van Philips zijn gemaakt van hoogwaardig kwartsglas

UV-kwartsglas is sterker dan hardglas en zeer goed bestand tegen temperatuurverschillen en trillingen, zodat lampen zelden springen. Philips-lampen van kwartsglas (gloeidraad 2650 ºC en glas 800 ºC) kunnen probleemloos zware thermische schokken weerstaan. Bovendien wordt door de verhoogde druk in de lamp met UV-kwartsglas een krachtigere lichtstraal gegenereerd.

Hoogwaardig kwartsglas
Vochtbestendig

Autolampen van Philips zijn uitzonderlijk goed bestand tegen vochtigheid

Alleen een brandende lamp van kwartsglas (gloeidraad 2650 ºC en glas 800 ºC) is bestand tegen thermische schokken: bijvoorbeeld een druppel koud water die op de hete lamp terechtkomt wanneer u door water rijdt met een gebroken koplampbehuizing.

Autolampen van Philips zijn zeer goed bestand tegen UV-straling

De speciale anti-UV-coatingtechnologie van Philips beschermt de koplampen tegen schadelijke ultraviolette stralen, waardoor kwartsglas met Philips UV-coating perfect is voor alle rijomstandigheden en de lampen gegarandeerd langer meegaan.

UV-bestendig
 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Autoparts Roermond Webshop © 2020