CATEGORIE

AUTO UITLIJNEN

AUTO UITLIJNEN

Wanneer een auto uitlijnen?

 
Wij hebben de volgende tips/adviezen voor u wanneer u uw auto moet laten uitlijnen. Wanneer u uw auto laat uitlijnen voelt u dit ook zeker terug in uw portemonnee. Met het uitlijnen van uw auto bespaart u op de brandstof kosten, op de banden en eventuele overige reparaties die veroorzaakt worden door het verkeerd uitlijnen van uw auto.
 
 
 
Wanneer uitlijnen:
 
  1. Bij aanschaf van nieuwe banden: Als u bij elke bandenwissel uw uitlijning laat controleren, weet u altijd dat het goed staat, en worden mogelijke gebreken altijd opgemerkt zodat uw nieuwe banden niet te snel slijten.
  2. Bij elke reparatie aan de wielophanging en of stuurinrichting: Als er nieuwe onderdelen worden gemonteerd heeft dit altijd! invloed op de uitlijning.
  3. Als u een stoeprand of iets dergelijks heeft geraakt. Of iemand maakt schade aan uw auto en raakt daarbij een van de wielen. Altijd de uitlijning van uw auto laten controleren! Verkeerde uitlijning is namelijk niet altijd zichtbaar en kan vervelende gevolgen hebben.
  4. Bij aanschaf van een nieuwe auto is het raadzaam om na ongeveer 1500 –2000 km te laten controleren op de uitlijning, dit voorkomt verassingen achteraf, de wielophanging veranderd namelijk door het gebruik van de auto, de afstelling waarmee de auto de fabriek verlaat is dan niet meer van toepassing. Bij de uitlijn controle zie je meteen of er iets aan de auto mankeert, wat niet is uit te lijnen, en dus (voor garantie) vervangen moet worden.
  5. Bij aanschaf van een Occasion altijd direct laten controleren. Het beste is nog voor de koop !! (aankoop keuring), zodat u de koop niet door kunt laten gaan, of de verkopende partij het eerst kan laten herstellen. U voorkomt dat u zo bijvoorbeeld een slecht gerepareerde schade auto koopt
 
Graag helpen wij u verder. Heeft u vragen? Schroom niet om contact op te nemen met onze klantenservice  of via de contactpagina.   
Er zijn geen producten in deze categorie.
Autoparts Roermond Webshop © 2018