CATEGORIE

KROONOIL

KROONOIL
Kroon-Oil een bekroond merk

Sinds haar oprichting in 1906 heeft Kroon-Oil zich ontwikkeld tot een toonaangevende speler binnen de smeermiddelenbranche. Kroon-Oil producten worden inmiddels over de hele wereld gekocht en verkocht. Als onafhankelijke producent en specialist kan Kroon-Oil snel inspringen op marktontwikkelingen en voldoen aan specifieke wensen van afnemers. Wij voorzien in een uitgebreid assortiment, technisch advies, verkoopondersteuning en flexibele levering.
 

Uitgebreid assortiment

Kroon-Oil heeft smeermiddelen voor de automotive en tweewielerbranche, als ook voor industriële, marine en agrarische toepassingen. De Kroon-Oil producten voldoen aan internationaal geldende specificaties van automobiel- en machinefabrikanten, evenals die van leger en overheid.
 

Een goed advies!

Kwaliteit en service staan bij Kroon-Oil hoog in het vaandel. U kunt voor al uw vragen op smeermiddelengebied terecht bij onze technische dienst. Wij voorzien u graag van een passend antwoord. Daarnaast beschikt Kroon-Oil over een adviesprogramma op internet en cd-rom, waarmee u op eenvoudige wijze het juiste smeermiddel voor uw voertuig vindt. Op deze manier heeft u toegang tot onze alsmaar groeiende database met smeergegevens. In de Kroon-Oil laboratoria zijn onze specialisten, met behulp van de modernste technieken, voortdurend op zoek naar mogelijkheden om in te springen op ontwikkelingen in de markt. Deze continue research en de permanente productiecontrole zijn uw garantie voor de kwaliteit van onze producten. 
 

Verkoopondersteuning

Naast technisch advies bieden wij ook commerciële ondersteuning bij het promoten van onze producten. Wij denken met u mee en ontwikkelen en leveren wanneer nodig promotiemateriaal. Vanzelfsprekend kunt u zelf ook regelmatig profiteren van diverse promotionele acties.


Kortom 

Een uitstekende service, snelle levertijd, technische ondersteuning en de mogelijkheid tot afname van een breed assortiment smeermiddelen in zowel groot- als kleinverpakkingen, maken van Kroon-Oil een gewaardeerde partner.

Er zijn geen producten in deze categorie.
Autoparts Roermond Webshop © 2019